Knjige I YouTube kanali za učenje

Knjige I YouTube kanali za učenje

Knjige iz kojih ćete učiti nemački jezik biraju vaši predavači ako jezik učite kao ja u nekoj od škola, a gore sam pomenula već dve škole koje strancima omogućavaju efikasno učenje nemačkog jezika ( DeutschAkademie München i Goethe-Institut München). U prostorijama “DeutschAkademie” nalaze se kancelarije u kojima se mogu kupiti knjige za svaki od šest nivoa. Moje knjige podrazumevale su i audio materijal u paketu.

Nije teško ovu literaturu pronaći na internetu i obaviti online kupovinu ako tako više volite. Evo sajta www.huber.de .

Moja literatura je poznata pod nazivom “Menschen”, i komplet ove literature sadrži knjigu iz koje učite i knjigu sa zadacima u kojoj vežbate naučeno, audio materijal sam već pomenula.

Tokom učenja pronašla sam dva YouTube kanala i to mi je bilo od velike pomoći. Prvi je kanal škole Glossa Centra- škole za učenje nemačkog jezika koja se nalazi na teritoriji Bosne i Hercegovine i zove se “Glossa- centar za njemački jezik”, a ako pre njihovih video klipova za besplatno učenje želite da se informišete o njima, njihov sajt je www.glossa.ba

“Glossa” vam pruža mogućnost učenja na njihovoj online platformi, u virtuelnoj učionici, gde se podrazumeva rad u manjim grupama polaznika, sa sertifikovanim predavačima i veoma dobrim materijalom za učenje.

Drugi YouTube kanal je Njemački Online, gde vam video klipove snima predavač nemačkog jezika, i priprema za vas odlične plejliste, a u poslednje vreme se uključuje u webinare gde u neposrednoj online komunikaciji sa zainteresovanima daje odlične savete za učenje jezika. Na ovom kanalu naći ćete puno materijala za učenje gramatičkih pravila. Predavač ih je lepo diferencirao po nivoima A1, A2, B1, B2.. A, pripremio je i dosta gramatičkih pravila i njihovih objašnjenja kako biste mogli lakše da ih razumete i upamtite.

Obilje materijala za lakše razumevaje i učenje nemačkog jezika nalazi se na raznim web sajtovima namenjenim polaznicima sa ex yu prostora. Jedan od njih je https://abc.amarilisonline.com

Kada i sami krenete u potragu, biće tu još materijala koji će vam biti od pomoći u toku učenja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)