Kako do sertifikata?

Kako do sertifikata?

Sam tečaj je koncipiran tako da prati potrebe učenja i priprema vas za ispit koji polažete na “Goethe institutu” ako želite da u rukama imate međunarodno priznat sertifikat o poznavanju nemačkog jezika za određeni nivo. Da biste dobili takav sertifikat, “Goethe” nije jedini institut, slobodno možete odabrati i druge, prema sopstvenim potrebama i planovima.

Moja iskustva su vrlo prijatna, bez obzira što vam ni na jednom ispitu nije sasvim svejedno. “Goethe institut” nalazi se u svim glavnim ili većim gradovima evropskih zemalja, kao i u zemljama koje ne pripadaju EU. To znači da tečaj nemačkog jezika najverovatnije možete da upišete i u svojoj zemlji.

Kako u Nemačku dolazim iz Srbije, za mene je bilo lakše da nemački jezik učim u Nemačkoj. Ne samo zbog kvaliteta programa za učenje, već i zbog toga što bih isti nivo jezika u Srbiji izučavala uz utrošak duplo više vremena. U Nemačkoj je sve to učenje i lakše i brže. Vaš je izbor za koje okolnosti ćete se odlučiti. Ponuda ima, i na internetu, različitih online kurseva i mislim da je za početak samo važno otpočeti sa učenjem, a kasnije ćete već promeniti svoj pređašnji izbor predavača ili ćete sa zadovoljstvom ostati gde ste i počeli. Sajt ovog međunarodno priznatog instituta za učenje i polaganje ispita stranih jezika je www.goethe.de

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)